Aimon bij aftrap KNVB-campagne ‘Streep door discriminatie’

Aimon bij aftrap KNVB-campagne ‘Streep door discriminatie’

Op woensdag 14 december deed de KNVB in Feijenoordstadion De Kuip de aftrap van de campagne ‘Voetbal is van ons allemaal, zet een streep door discriminatie.’

Clarence Seedorf benadrukte belang van benadrukken wat we willen zien.  Michael van Praag deed een beroep op de politiek – en keek daarbij staatssecretaris Van Rijn (VWS) recht in de ogen – om projecten als deze te blijven ondersteunen. Want de problemen op en rond de velden zijn maatschappelijke problemen.

Bestuurslid Mamoun Loukili van Aimon, die landelijk sportclubs en KNVB begeleidt om met diversiteit om te gaan, wil dat de KNVB-campagne doordringt tot in de haarvaten van onze samenleving: ‘We moeten ouders bereiken om hun kinderen gewenste omgangsvormen mee te geven.’ De KNVB is al op weg naar die haarvaten door jeugdtrainers van amateurclubs te benaderen.

Lees meer op de KNVB-site.

2016-12-14-knvb-streep-door-discriminatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *